UNIKE OG INNOVATIVE LØSNINGER

Pro Care skal alltid yte den beste service! Kundene våre skal til enhver tid oppleve at de blir tatt godt vare på av folk med høy kompetanse og som tar ansvar. Disse verdiene tar vi med oss og bygger videre på når vi nå tilbyr flere tjenester utover det tradisjonelle vaktmesterarbeidet.

Personlig forhold

Vi vet at våre kunder trives med å ha en fast vaktmester i gården, som kommer igjen uke etter uke, år etter år. Våre dyktige vaktmestere har nettopp derfor en fast portefølje med eiendom. Vaktmester skal være stolt over de bofellesskap han er med å drifte og ha god kjennskap til disse. Gjennom Pro Care får også hvert enkelt sameie en egen fast kundekontakt i administrasjonen. Kundekontakt er alltid tilgjengelig for spørsmål og nye oppdrag, små som store.

Totalleverandør

Pro Care er mer enn bare vaktmesterbedrift og tilbyr alt av servicetjenester for drift og vedlikehold av eiendom. Vi har nå 5 avdelinger innad selskapet, disse er; renhold, vinterservice, grønt tjenester, håndverker og sist men ikke minst, vaktmester. For andre behov som oppstår samarbeider vi med en rekke partnere innenfor mange spesialområder hvor det kreves spesialkompetanse. Kunder av Pro Care er sikret rask responstid og rimelige priser hos disse.

Droner

Vi forsøker alltid å finne nye måter å forbedre tjenestene våre på. Siste nytt på denne fronten er dronefotografering for inspeksjon av tak og fasader. Leie av lift er dyrt og ressurskrevende, derfor tilbyr vi nå inspeksjon med droner for områder som tidligere har vært utilgjengelig uten lift, stillas eller klatreutstyr. Fotografering med drone kan spare et sameie for store summer og er i tillegg miljøbesparende.