MurerMester

Vi i Pro Care AS tilbyr alle oppdrag innen murerarbeid, pussing og flislegging. Vi kan utføre oppdrag både utvendig og innvendig på større bygg, men tar også gjerne små og store oppdrag på privaten.

Vi i Pro Care AS har faglig og dyktige murermestere som har erfaring innen murerarbeid og mureryrket. Vi holder til i Stavanger regionen, men utfører tjenester både i Stavanger, Sandnes, Omegn områdene. Murmesterene hos oss er hyggelige, fleksible, effektive og kvalitetfikserte.

Trenger du en flislegger, eller skal du pusse opp badet?

Vi utfører både flislegging innvendig og utvendig. Vi bygger nye eller rehabiliterer alle typer bad. I våre bad kan vi bruke alle typer fliser og vi står for komplett flisleveranse. Om du er på jakt etter et moderne bad eller heller vil ha et tradisjonelt bad – vi hjelper deg uansett med rådgivning. Vi er godkjent for membranlegging og sørger for at ditt bad følger norsk byggestandard.

Hvorfor Mur?

- Bygg i Betong og Mur trenger veldig lite stell

 

- Bygg i Mur eller Betong varer nesten evig

 

- Vedlikeholdskostnadene på mur og betong er minimale

 

- Miljøvennlig (det har evne til å ta opp, lagre, avgi varme eller kjøleenergi gjennom døgnet)

Vi utfører:

Forblending med tegl/murstein, Lecamuring, Puss på leca og betong, Våtromsarbeider, Fliselegging, Skiferarbeid, Montering ovner/innsats, Støp av gulv, Muring av pipe, Rehabilitering av pipe.

Trenger du en profosjonell murermester til murerarbeid eller flislegging i Stavanger, Sandnes, Omegn

Ta gjene kontakt med oss for å avtale en hyggelig befaring slik vi kan realisere dine planer.

TA KONTAKT NÅ FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT