HVORFOR VELGE OSS

Pro Care er en totalleverandør av servicetjenester for drift av eiendom. Basert på størrelse og behov skreddersyr vi hensiktsmessige løsninger for vedlikehold og drift av sameier, borettslag og næring.

Vi har lang fartstid og solid erfaring

 

Søker du etter en leverandør av

vaktmestertjenester, er det mange aktører å velge mellom, men hvor mange av disse har egentlig erfaringen og kompetansen som trengs for å ta vare på eiendom? Pro Care har erfaringen og den nødvendige faglige tyngden som skal til for å kunne tilby en trygg og god leveranse.

Vi er en totalleverandør 

Vi vet at mange av utfordringene i et bofellesskap krever tverrfaglige løsninger. De kan ikke løses av en vaktmester, rørlegger eller gartner alene. Når du kjøper noen tjenester av et vaktmesterfirma og andre tekniske løsninger av en annen leverandør, og disse ikke snakker sammen, mener vi at du ikke får de beste løsningene. Som en totalleverandør kan vi både håndtere og koordinere alle problemene som dukker opp.

Vi har vært gjennom de fleste problemstillinger

En fordel vi har ved å ha jobbet med mange forskjellige bofellesskap, er at vi kan trekke på all den erfaringen vi har med disse når avvik dukker opp. Vi har gode systemer for avvikshåndtering og for å sikre god kommunikasjon med styreleder og øvrige beboere.

I stedet for å finne opp kruttet på nytt, lar vi det heller komme deg som kunde til gode ved at du kan kjøpe ferdig etablerte løsninger.  Vi har den kompetansen som trengs for å utarbeide en god plan og trekker på all erfaring vi har med bygningsmasse og uteareal i de andre bofellesskapene vi drifter.

Vi har langsiktig fokus

Vi har også langsiktig fokus når det kommer til våre kunder, Pro Care lever av å drifte og vedlikeholde eiendom. I tillegg til de daglige vaktmestertjenestene som utføres, kan vi også lage en vedlikeholdsplan for bygningsmassen og en skjøtselsplan for grøntarealene.

 

En god vedlikeholdsplan gir både økonomisk oversikt og kontroll, slik at de langsiktige kostnadene holdes på et minimum.

Vi er trivelige folk

Vi lover deg godt humør, entusiasme og hyggelige samtaler. Samtidig lover vi også å utfordre deg på dine ideer om vi er uenige, og alltid være ærlige med våre anbefalinger.

 

Våre medarbeidere er erfarne personer innenfor kompetanseområder som vaktmester, håndverker eller lignende. De ansatte har god lønn og en rekke goder, trivselsfaktoren i firmaet er derfor svært høy. Dette fører til at våre medarbeidere blir lenge hos oss, noe som igjen er viktig for å sikre kontinuiteten i forhold til våre kunder.

Vi garanterer god service

Hos oss får alle bofellesskap sin egen faste kundekontakt som i tillegg til å svare på alle henvendelser, tilbyr løpende rapportering av utførte oppdrag. Med motiverte proaktive ansatte, tett oppfølging og rask responstid er våre kunder fornøyd. 

TA KONTAKT NÅ FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT